donderdag 16 februari 2023

Dialoogsessie OKO

Komt u ook naar de Dialoogsessie?
In oktober 2022 is door de GGD de OKO-gezondheidsmonitor afgenomen in klas 2 en 4 van het voortgezet onderwijs op Goeree-Overflakkee. Met de resultaten willen we, samen met lokale partners, aan de slag. Zo gaan wij graag met ze in gesprek. We nodigen daarom de lokale partners uit voor de Dialoogsessie OKO op donderdag 16 februari 2023 in het Diekhuus in Middelharnis. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur. Uw dagvoorzitter is sportpresentator Gert van ’t Hof.

Aanmelden
Wilt u samen met ons in gesprek over het welzijn van onze jongeren? Meld u dan vóór 9 februari aan via Ferry de Koning, projectleider OKO: samenzien@goeree-overflakkee.nl. Zodra het programma helemaal rond is wordt u dit na aanmelding toegestuurd.

Waar hebben jongeren behoefte aan?
Hoe zorgen wij ervoor dat het welbevinden van de jeugd wordt vergroot en we het gebruik van drugs, tabak en alcohol voorkomen? Dit jaar zijn de eerste stappen gezet op weg naar een kansrijke omgeving voor de jongeren op ons eiland.

Samen
Gelukkig doen we daar al veel aan op Goeree-Overflakkee: samen met ouders en familie, vrienden en verenigingen, scholen, kerken en de gemeente. OKO wil dit verder uitbouwen en sterker maken.

Dialoogsessie OKO